Eten en drinken

Tijdens het evenement hebben zijn er verschillende opties om te voorzien in je eten en drinken.

Uiteraard mag je gewoon zelf iets meenemen om te eten en drinken. Op het spelterrein vragen we je wel om het zo veel mogelijk IC aan te kleden, bijvoorbeeld door IC bekers en borden te gebruiken. NB: Koken op open vuur is op Ravenskeep niet toegestaan.

Ook zijn er verschillende bars aanwezig. Daar kan je tegen betaling o.a. frisdrank, koffie, bier, tosti’s en koekjes halen. In een van deze bars, De Lamme Raaf, wordt ook ontbijt verkocht tussen 8:30 en 11:00: eieren met of zonder spek of kaas, pannekoeken, koffie en thee.

Bij de bars betaal je met schrapkaarten, die kan je halen bij de G.O.D-tent. Hou er wel rekening mee dat de G.O.D.-tent ’s nachts dicht is! Koop dus vóór middernacht je barkaarten voor de late nacht en vroege ochtend.

Op zaterdagavond bieden we de optie om tegen betaling mee te doen aan een gezamenlijke maaltijd. Dit kan je aangeven bij jouw inschrijving voor het evenement. In september doen we (naar aanleiding van ledensuggesties) dit keer een buffet. De kosten zijn €15,-; geef a.u.b. bij de inschrijving aan of je vlees of vegetarisch wilt.

Je bent ook vrij om je eigen eten mee te nemen, een tosti of iets dergelijks te halen bij de Lamme Raaf, of ergens in de buurt naar een snackbar of pannekoekhuis te gaan; je zal niet de eerste ork of bosnimf die daar ooit binnenloopt 🙂