Inschrijving

Inschrijfformulier Call 43 – pdf

De inschrijvingen gaan altijd zes weken voor het evenement open.  Ravenskeep heeft een limiet op het aantal deelnemers en vol=vol. Ruim van tevoren wordt de inschrijvingsdatum bekend gemaakt. Kun je op dat moment niet? Vraag dan iemand anders om je in te schrijven.

LET OP! Je inschrijving is pas volledig als je ook hebt betaald. Betalingen die overgemaakt worden vóór de inschrijvingen opengaan geven géén voorrang!

Ons volgende evenement wordt:

Call 43, 14-16 september 2018

De inschrijving voor Call 43 wordt geopend op woensdag 1 augustus om 20.00.

Zoals een aantal leden reeds hadden opgemerkt in de enquête zijn er een aantal dingen rond de inschrijving voor Call 42 niet helemaal soepel gelopen. Daarnaast is de nieuwe privacywetgeving (de AVG, in het Engels GDPR) sinds 25 mei 2018 van kracht geworden, waardoor er een aanzienlijke taak voor de vereniging ligt op het gebied van dataverschoning van de archieven en verantwoord omgaan met toekomstige inschrijfgegevens, vooral wat betreft (vertrouwelijke) persoonlijke gegevens. Helaas is het om meerdere redenen onmogelijk gebleken om alle technische problemen tijdens de zomermaanden op te lossen, o.a. door vakanties en verhuizingen.

Daarom hebben we ervoor gekozen om dit keer te werken met een inschrijving via email. Jouw emailformulier kan vanaf 20.00 op woensdag 1 augustus worden gestuurd naar inschrijving@ravenskeep.nl.

Inschrijfformulier Call 43 – pdf

NB: Formulieren die vóór woensdagavond worden gestuurd WORDEN ALS NIET VERZONDEN BESCHOUWD. Je mag uiteraard voor die tijd al contact opnemen over inhoudelijke vragen.

Een voltooide inschrijving bestaat uit een inschrijfformulier + betaling. Als je niet in staat bent om gelijk te betalen, neem dan vóór 1 augustus contact op met de penningmeester om een betalingsregeling te treffen. Zonder betalingsregeling of volledige betaling, is de inschrijving niet geldig.

Gezien de enthousiaste reacties vanuit meerdere hoeken, houden we rekening met een wachtlijst. Als je in die periode op vakantie bent, zorg ervoor dat je jouw inschrijving tijdig regelt om teleurstellingen te voorkomen.
Hopelijk tot Call 43!

woensdag 1 augustus
20.00
inschrijving@ravenskeep.nl

Inschrijfformulier Call 43 – pdf