Vereniging

Al sinds 1997 organiseert de vereniging Ravenskeep Adventures twee keer per jaar live roleplay-evenementen. Ons motto daarbij is om live roleplay toegankelijk te maken voor iedereen. Dit doen we door met lage prijzen toch hoogwaardige evenementen te organiseren. Daarbij zijn onder bepaalde voorwaarden ook minderjarigen onder begeleiding welkom; lees het kinderreglement voor meer details.
Naast twee hoofdevenementen per jaar worden er jaarlijks op initiatief van onze leden ook een aantal specials georganiseerd, waarbij gebeurtenissen van een hoofdevenement verder worden uitgespeeld.

Waarin verschilt Ravenskeep van andere verenigingen?

Er zijn veel andere live roleplay-verenigingen in Nederland, waarin verschilt Ravenskeep? Er zijn een aantal punten waarin wij vinden dat we verschillen van andere verenigingen en uniek zijn. Daarbij gaat het niet om welke vereniging het beste is, maar wel welke vereniging het beste bij jou en je spelinteresse past. Een keuze maken is echter persoonlijk en het enige wat we kunnen, is je door middel van deze website zoveel mogelijk informatie te geven. Je zult het echter zelf moeten ervaren…

De Ravenskeep evenementen hebben onder andere een ongekende eigen sfeer door de volgende aspecten:

  • Met lage prijzen toch hoogwaardige evenementen organiseren met een totaal eigen karakter en sfeer. Ravenskeep is een kampeerevenement, waarbij je overnacht in je eigen tent. Wij verzorgen de locatie met sanitaire voorzieningen, en tegen betaling ontbijt, tussendoortjes en (indien opgegeven bij inschrijving) het avondeten op zaterdagavond.
  • Onze evenementen spelen af rondom dezelfde omgeving: de stad Ravenskeep. Daarbij wordt er op een vaste, bosrijke locatie een stad opgebouwd met tenten van diverse afmetingen. ’s Avonds wordt de stad verlicht met in de bomen gemonteerde lampen.
  • Naast een serieuze setting met overeenkomstige verhaallijn, is gezellig spel, dat wij “lolplay” noemen, een belangrijk element van onze sfeer.

En de rest moet je zelf maar komen ontdekken…