Het bestuur en sleutelfiguren

Het bestuur

Het bestuur kan uit minimaal drie en maximaal zeven personen bestaan. Op dit moment zijn er vier bestuursleden.

Binnen het bestuur kennen wij de volgende rollen:

Voorzitter

Maarten Rijnbeek is de voorzitter van de vereniging. Maarten speelt al jaren o.a. bij Ravenskeep en zal dat voorlopig ook blijven doen. Hij is te bereiken onder: voorzitter@ravenskeep.nl.

Secretaris

Joy Phillips is de secretaris van de vereniging. Ooit eventjes begonnen als figurant, heeft Joy daarna de vereniging van verschillende kanten gezien: als speler, als vaste barploeg en als SL. Joy is de eerste contactpersoon voor het bestuur. Mails die niet door haar afgehandeld hoeven te worden, zal zij doorsturen naar de juiste contactpersoon. Zij is te bereiken onder: secretaris@ravenskeep.nl.

Penningmeester

Roy van Haaften is de penningmeester van de vereniging en speelt ook bij Ravenskeep. Naast de algemene financien, handelt de penningmeester ook de financiele kant van de inschrijvingen af. Heb je vragen van financiƫle aard, dan kun je met Roy contact opnemen. Hij is te bereiken onder penningmeester@ravenskeep.nl.

Algemeen bestuurslid

Remco Dik is algemeen bestuurslid en vliegend keep, en zal o.a. de penningmeester bijstaan vwb inschrijvingen. Remco speelt al enige tijd bij Ravenskeep, al wisselt hij iets vaker van personage dan hij zelf lief is. Hij is te bereiken onder al@ravenskeep.nl.

Spelleiding en logistiek

Daarnaast zijn er een aantal sleutelfiguren die helpen bij het organiseren van de evenementen. Sinds de oprichting zijn ze soms binnen het bestuur geplaatst en soms erbuiten; op dit moment zijn deze rollen buiten het bestuur geplaatst.

Hoofd Logistiek (HLO)

Sebas van den Hout is vaak te zien als figurant op Ravenskeep, en al enige tijd belast met de verantwoordelijkheid voor de logistieke zaken. Hij is voor dergelijke vragen te bereiken onder HLO@ravenskeep.nl.

Hoofd Spelleiding (HSL)

Michel Manschot is een van de oprichters van Ravenskeep, en heeft sindsdien de vereniging in verschillende rollen gediend, o.a. als spelleider, en sinds 7 februari 2018 als HSL. Hij is bereikbaar voor IC zaken onder HSL@ravenskeep.nl.