Prijzen

Ravenskeep probeert haar prijzen laag te houden, om te kunnen voldoen aan de doelstelling LARP'en toegankelijk te maken voor iedereen. Het is verplicht om lid te zijn van de vereniging als je mee wilt doen aan onze evenementen. Lid zijn houdt in dat jij de vereniging steunt en helpt om door te gaan met het organiseren van deze te gekke evenementen. het geeft ons de mogelijkheid te investeren in aankopen van onder andere kostuums, tenten en aankleding voor de evenementen. Daarnaast heb je als lid, tijdens de algemene ledenvergaderingen die worden gehouden, inspraak in de richting die de vereniging uitgaat. Het lidmaatschap heeft de duur van een kalenderjaar (dus van januari t/m december) en gaat in zodra je betaalt.

Daarnaast betaal je per evenement een evenementsbijdrage. Hiermee worden in ieder geval de kosten gedekt die we als vereniging maken voor het evenement maken, denk aan terreinhuur, overnachtingskosten, vervoerskosten, etc.

Je betaling is tevens je bevestiging van je inschrijving! Zonder betaling is je inschrijving niet geldig en kan deze vergeven worden aan iemand op de wachtrij die wel betaald heeft! Er is een inschrijvingstermijn en bij te late betalingen worden er administratiekosten van 10,- euro in rekening gebracht. Er is slechts plaats voor 180 deelnemers, dus zorg dat je op tijd erbij bent.

Na ontvangst van je betaling en je inschrijfformulier, krijg je een bevestiging. Betaling van de eventuele maaltijden die je hebt besteld, dient tezamen te gebeuren met de betaling voor het evenement en je eventuele betaling van het lidmaatschap.

De prijzen voor de twee hoofdevenementen zijn:

  • Lidmaatschap = € 15,-
  • Speler = € 35,-
  • Figurant = € 25,-
  • Begeleider = € 25,-
  • Coördinator = € 25,-
  • Avondmaal op zaterdag = € 13,50

Prijzen voor de specials zullen per keer bepaald worden.

Het rekeningnummer van de vereniging is 5175945 t.n.v. LRP-vereniging Ravenskeep Adventures.

IBAN: NL59INGB0005175945

BIC: INGBNL2A